Vi glæder os til at se dig på stand M-9720 i Herning Messecenter!
Vidste du, at nitrogenfrysning - sammenlignet med traditionel koldluftfrysning - ikke kun bevarer fødevarekvaliteten, men også reducerer produktsvind og optimerer produktiviteten?
” Du kan få klar besked ved testfrysning af dine fødevareprodukter i Linde Food Test Center. Testen tager en halv dag og kræver ca. 20-30 kg. Produkt – og vil give kalkulationer/estimater på variable og faste omkostninger. Specielt hvis du og din virksomhed selv er med, diskuterer vi yderligere fordele og ulemper under testforløbet,” forklarer Flemming Kay, markedschef for Linde Food i Danmark.
Se seneste video med virksomheden Mycorena, producent af svampebaseret protein, som har testet deres fødevareprodukt på Linde Food Test Center i Helsingborg
To view the video, you need to consent to YouTube cookies.
Linde på FoodTech 2022: Speak Up
Styrken ved køling & frysning med nitrogen? Reducer råvaresvind, CO2-aftryk og ressourceforbrug i din produktion!
”Speak Up” er korte foredrag på 20 minutter, som finder sted:
Onsdag den 2. november kl. 16.00-16.20
Torsdag den 3. november kl. 11.00-11.20
Læs mere om Speak Up-indlæg på FoodTechs hjemmeside
Du er velkommen til allerede nu at besøge Lindes ny online ”Linde Køle/Fryse Guide” - som helt enkelt rummer svar til jer, der gerne vil vide mere om baggrunden, styrken og fordelene ved nitrogenfrysning af fødevarer.
Vi glæder os til at fortælle meget mere på FoodTech 2022, hvor du også kan høre mere om Linde Green – Lindes flydende gasser med nul klimapåvirkning.